הצוות במש"י
נבחרת המלאכים של מש"י כוללת את מיטב אנשי המקצוע מקשת רחבה של תחומים: פיזיותרפיסטים, מרפאים בעיסוק, מומחי תקשורת, פסיכולוגים, עובדים סוציאליים, מטפלים רגשיים, גננות, מורות וסייעות (לרבות סייעות שיקומיות וסייעות תקשורת), מומחי טכנולוגיה מסייעת ועוד.
לכולם תארים אקדמיים וניסיון רב-שנים בתחומם, וכולם מגיעים למקום עבודתם באמונה, במסירות ובתחושת שליחות.

הצוות במש"י
נבחרת המלאכים של מש"י כוללת את מיטב אנשי המקצוע מקשת רחבה של תחומים: פיזיותרפיסטים, מרפאים בעיסוק, מומחי תקשורת, פסיכולוגים, עובדים סוציאליים, מטפלים רגשיים, גננות, מורות וסייעות (לרבות סייעות שיקומיות וסייעות תקשורת), מומחי טכנולוגיה מסייעת ועוד.
ראשי תחום
טכנולוגיה מסייעת
גני ילדים

חגית שחק וייס OTR MA
מרפאה בעיסוק, מומחית להנגשת טכנולוגיה ויישומה בשיקום וחינוך בעיקר לגיל הרך.
הצוות כולל:
• מרפאה בעיסוק – מנהלת היחידה ומדריכה מקצועית
• צוות סייעות טכנולוגיה המתמחות בהנגשת משחקים ממוחשבים ומשימות לימודיות למגוון מאפייני תפקוד מוטוריים וקוגניטיביים,
• מנחות לשימוש באייפדים וטאבלטים לחינוך מיוחד מורכב,
• מומחי שילוב טכנולוגיות בחיי היום יום של הגן בהתאם לצרכי הילדים.
• מערך תמיכה טכנית
בתי ספר

טליה פרבר OTR\L MSc
מרפאה בעיסוק. מומחית לטכנולוגיה מסייעת בשיקום ובחינוך.
הצוות כולל:
• מרפאה בעיסוק
• מורה המשמשת רכזת תקשוב בתחום הפדגוגי
• מורות בכירות המתמחות בטכנולוגיה מסייעת
• סייעת מומחית בתוכנת הגריד לתקשורת
• סייעת טכנית
ריפוי בעיסוק בית הספר מש"י
גני ילדים

דיקלה גול בורשטיין
מרפאה בעיסוק- משנת 1992 בוגרת תואר ראשון ושני בריפוי בעיסוק MSc .BOT מהאוניברסיטה העברית. דקלה לקחה חלק משמעותי בעיצוב התוכנית לריפוי בעיסוק של משי מתחילת הדרך, בעלת וותק וניסיון רב בעבודה עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים. בעלת הסמכה בטיפול נוירו-התפתחותי (NDT), עם ניסיון רב בהתאמה והכנת סדי ידיים. בעלת ניסיון בעבודה בילדים עם קשיי ויסות חושי ורגשי ומשלבת עבודה לפי מודל DIR עם ילדים ומשפחותיהם. אחראית תחום ריפוי בעיסוק בגן מש"י משנת 2001 , חברה בצוות dir ישראל. מדריכה הורים סטודנטים ומטפלים.
הצוות בבית הספר כולל:
מרפאות בעיסוק מקצועיות חלקן בעלות ותק וניסיון רב בטיפול בתחום הילדים ומרפאות צעירות מוסמכות ומוכשרות עם רצון ומוטיבציה גבוהים ללמידה והתמקצעות.
הצוות כולל סייעות שיקומיות כולן בעלות הכשרה וניסיון בעבודה הנעשית בהדרכת המרפאות בעיסוק ומאפשרת תיגבור העבודה השוטפת של המרפאות בעיסוק.
צוות המרפאות בעיסוק ממשיך להתעדכן ולהשתלם באופן קבוע בקורסים שונים בקריאת חומר תיאורטי ולמידת טכניקות וגישות טיפול מתקדמות. במטרה להתמקצע לקדם רעיונות שיקומיים וחדשנות ולהמשיך לסייע ולקדם את ילדי מש"י כמה שאפשר.
שמות המרפאות בעיסוק בצוות – דקלה גול בורשטיין, שירלי פנסו, חגית שחק וייס, יפעת גרשון, תמר טאוב, יהודית האריס, לימור מזרחי, אופיר סויסה, הילה דוננפלד, ואסתי בוזגלו.
בתי ספר

חנה ורשבסקי שמאע – MSc OT
תואר שני בריפוי בעיסוק מהאוניברסיטה העברית בירושלים.
הצוות בבית הספר כולל:
מרפאות בעיסוק מוסמכות וותיקות בעלות ניסיון רב שנים ומרפאות צעירות מוסמכות בעלות רוח חדשה ועדכנית.
הצוות כולל שמות מוכרים בתחום ביניהם: חנה ורשבסקי שמאע, שירלי פנסו, ענת עדס, תמר עבודי חובארה, אסתי זיידנפלד, ללי גן וחן רזניק.
פיזיותרפיה
גני ילדים

רונית אבירם
בוגרת תואר ראשון בפיזיותרפיה, תואר שני בחינוך גופני וספורט ולומדת לתואר שלישי במקביל לכך שמשמשת כמרצה וחוקרת במחלקה לפיזיותרפיה באוניברסיטת בן גוריון.
הצוות כולל:
צוות הפיזיותרפיה כולל 10 פיזיותרפיסטיות: אפרת הרף- אלמכיאס (סלע), עטרה טרגין, אביטל רגב, צופית זמורה, אפרת רוזנברג, מוריה בריגה, אביגיל פז, ד"ר עליזה מילר ורבקה שטראוס.
כולן פיזיותרפיסטיות בעלות תואר ראשון בפיזיותרפיה ורובן בעלות תואר שני ושלישי בפיזיותרפיה או בתחומים אחרים (כגון: פיזיולוגיה והדרכה לגיל הרך)
הצוות מתאים תכנית אישית לכל ילד בהתבסס על ידע אקדמי ומחקרי וניסיון עוד מעט יגיע העשיר.
בתי ספר

טלי עמיחי
בעלת תואר ראשון ושני ולקראת השלמת התואר השלישי בפזיותרפיה.
צוות פיזיותרפיה מורכב ממומחיות בעלות תואר ראשון ותואר שני ובוגרות שורת קורסים מתקדמים בטיפולים נוירו-התפתחותיים.
יחד עם צוות גן מש"י יצרנו קורס לפיזיותרפיסטים – "שיתוק מוחין במעגל החיים" שזכה להצלחה רבה.
תקשורת
גני ילדים

רות בן הרוש
בעלת תואר ראשון בהפרעות בתקשורת ותואר שני בחינוך מיוחד.
הצוות כולל:
קלינאיות תקשורת ביניהן רות בן הרוש, ידידה לוין-שטרנברג, אירית וגה-בדיחי, חיה אוירבך, סיגל דסברג-שטרסר, ליאת שניצר-בראון, שרה מצליח-הולצברג, מוריה אוחיון וברוריה שלום-שגב.
סייעות תקשורת וקלינאיות בהן בעלות תואר שני .
סייעות התקשורת כולן בעלות הכשרה בתחום החינוך המיוחד/ חינוך עם התמחות בשפה.
צוות הקלינאיות וסייעות התקשורת ממשיך להשתלם באופן קבוע ורציף על מנת להיות מעודכן בכל האפשרויות הטיפוליות הזמינות במטרה לסייע ולקדם את ילדי מש"י.
בתי ספר

דינה כהן הלל
בעלת תואר B.A. בהפרעות בתקשורת.
הצוות כולל:
קלינאיות תקשורת נוספות בהן: דבורה מילר, דברת לוטפי, אפרת רייק נגרי, מור שרצר.
כולן בעלות תואר B.A. בהפרעות בתקשורת.
צוות תומכות תקשורת המנוהל על ידי בת שבע פלדמן: מדריכה בתחום התת"ח ודיני פיטרובסקי מומחית טכנולוגיה בתחום התת"ח.
עובדת סוציאלית
גנים ומעונות

הדר אלדר
עובדת סוציאלית בעלת תואר ראשון בעבודה סוציאלית מאוניבריסטת אריאל ותואר שני בתכנית שוורץ מוסמך לגיל הרך באוניברסיטה העברית בירושלים.
גנים ובית ספר

מעין אהרוני
תואר שני בעו"ס קליני.
יועץ רפואי ראשי

ד"ר ברזנר
יועץ רפואי ראשי
ד"ר ברזנר, מומחה בינלאומי לשיקום ילדים, עומד בראש המועצה המייעצת הרפואית של מש"י, המורכבת מרופאים ישראלים מובילים. הוא מפקח באופן אישי על הצוות המקצועי של מש"י, ומספק הדרכה שוטפת וייעוץ במרכז לגיל הרך ובבית הספר היסודי של מש"י. ד"ר ברזנר משמש כמנהל מחלקת שיקום ילדים במרכז הרפואי שיבא (בית החולים תל השומר), המטפל מדי שנה ב -2000 ילדים עם מוגבלות כרונית. ד"ר ברזנר פרסם רבות בכתבי עת מקצועיים ידועים, וכיום הוא מעורב בניסויים קליניים בשיתוף עם המכון הלאומי לבריאות ובריאות בישראל, ובוחן שיטות חדשות לשיקום ילדים עם מוגבלות.
מנהיגים
מייסדת מש"י

ליפשא פלדמן ז"ל
מייסדת
ליפשא פלדמן, מייסדת של מש"י, שמשה כגננת וכאם ל-10 ילדים. כאשר בתה התשיעית רוחמה נפגעה וסבלה מנזק מוחי בעקבות סיבוכים מניתוח, ליפשא – יחד עם אמה הדסה, הקימו את מרכז השיקום הטוב ביותר לילדים מש"י. מאמציה הכבירים ליצור חממה מקצועית ומועילה הביאו אותה להצלחה חסרת תקדים כשהצליחה לגייס את מומחי השיקום והמטפלים המובילים במדינה, ליצור קשר עם הוריהם של ילדים עם מוגבלויות ששיתפו עמה את צרכיהם וחלומותיהם, וביחד, להגשים את חזונה. היא הקימה אצת אימפריית השיקום של מש"י מתוך אהבה, אמונה בלתי מעורערת, ורצון בלתי מנוצח, שנגע בכל היבט של עבודתה הבלתי מתפשרת להעניק לילדים נכים את הטיפול הטוב ביותר. פטירתה הפתאומית של ליפשא בשנת 2009, והיא בת 45, הוא אובדן קשה וכואב לילדי מש"י, להורים, לסגל, ולעם ישראל.
היא נולדה בארה"ב ועלתה לישראל ב-1970. נישאה לרב שלמה פלדמן,
קרא עוד
ליפשא פלדמן (זוריבין), מיסדת מש"י, נולדה בארה"ב בשנת 1964, ועלתה בגיל 6 ארצה. ב-1984 נישאה לר' שלמה פלדמן, ונולדו להם עשרה ילדים. על מנת לפרנס את משפחתה המתרחבת, ניהלה גן ילדים פרטי בביתה. היא הייתה אשת עשייה המעורבת בחיי המשפחה ובפעילות ציבורית וקהילתית. היא נטלה על כתפיה פרויקטים רבים של סיוע לזולת, מפעלי צדקה, עזרה וחסד, והיתה תדיר מלאה באמפתיה ואוזן קשבת להורי הילדים הזקוקים לכך. היא היתה בעלת חזון, וחשוב מכך, בעלת אומץ ואמונה בהגשמתו. רוחמה, בתה התשיעית, נולדה עם מום בלב. היא הוטסה לניתוח בצרפת. במהלך הניתוח נפגעה התינוקת, וכתוצאה מכך לא התפתחה כראוי. בהיותה בת תשעה חודשים אובחנה רוחמה כלוקה בשיתוק מוחין (CP). כשהייתה בת שנתיים, חיפשה ליפשא מסגרת חינוכית מתאימה עבור ביתה הנכה, אך לא מצאה כל מסגרת שתענה על צרכי הילדה. לא הייתה בנמצא כל מסגרת אשר סיפקה את כל הטיפולים והציוד הנדרשים עבור ילדים בעלי מוגבלות פיזית קשה. ליפשא, לא אומרת נואש לעולם, פתחה איפוא בעצמה את המסגרת המתאימה בבית החולים אלי"ן, כשהיא משלמת להם שכירות על המקום הפיזי, המטפלים הפרא רפואיים והציוד הנדרש. הכיתה הראשונה מנתה תשעה ילדים. בשנה שלאחר מכן, הוכפל מספר הילדים לשמונה עשרה, ובשנה הבאה כבר היו עשרים ושבעה ילדים המחולקים לשלושה גנים. בשלב זה, הבחינה ליפשא, כי השותפות עם אלי"ן אינה מספקת את צרכי ילדיה. אז, לא הייתה זו רק רוחמה. כעת היו כל אלו ילדיה, והיא התעקשה שהם יקבלו את המיטב והמירב. חמושה באומץ, חזון, ונחישות מברזל, החליטה ליפשא לפתוח גנים ומעונות עצמאיים. וכך, בהתעלמות עקבית מהספקנים והשוללים, התמידה במשימתה. ב-2001, ייסדה יחד עם אמה, הדסה זוריבין, את מש"י. כבר בשנה הראשונה מנה מש"י שלושים וחמישה ילדים במספר כיתות. וכך, נולד לו חלום. משנה לשנה מש"י התרחב, כשבראש עומדת ליפשא, ומנהלת אותו ביד רמה. היא עקבה באופן תמידי אחר הפיתוחים האחרונים, נשארה מעודכנת בטכנולוגיות חדשניות, ורכשה את הציוד החדיש ביותר. היא גם המשיכה ליישם שיטות פורצות דרך לקידום ילדים בעלי מוגבלויות פיזיות קשות. היא אף פעם לא הפסיקה, ומעולם לא התפשרה. אם יש עניין הכרוך בהטסת מומחים מעבר לים, כך יהיה. לא נחסך כל מאמץ. המשפט "אי אפשר" לא היה קיים בלקסיקון. המימון הממשלתי לא סיפק את הצורך, אולם כשמדובר בילדיה, אין להתחשב בכך כגורם מגביל. היא יצאה בפרויקטים לגיוס כספים. היא חתרה ליעד במרץ בלתי נלאה, לא היה ניתן לדכא את החלום. ליפשא פלדמן נפטרה בפתאומיות בשנת 2009, והיא בת ארבעים וחמש. חסרונה מורגש ובולט. אין מדובר רק במייסדת משי, מדובר באם. היא אהבה את הילדים, הזדהתה עם ההורים, ועודדה את הצוות. היא הרעיפה את אהבתה על כל אלו, והם אהבו אותה בתמורה. ליפשא איננה, אך מש"י חי, קיים וגדל. כיום מונה מש"י מאתיים ילדים בגילאי שנה עד שבע עשרה, המחולקים למעונות גנים ובית ספר. רוחמה בת שבע עשרה. בית הספר גדל יחד איתה, והוא ימשיך בעזרת ה' לעשות זאת עד הגיעה לגיל עשרים ואחת. משפחתה של ליפשא, אנשי הצוות, וההורים של מש"י ממשיכים יחדיו לשאת את דגלה. רוחה, והלהט שלה ממשיכים לחיות במש"י. שם עדיין קיים החלום!
מנכ"ל

אשר זוריבין
מנכ"ל
ר' אשר זוריבין, מנכ"ל מש"י, נולד בשנת 1967 בארה"ב. בילדותו עלה עם הוריו לארץ. בתקופת בחרותו נמנה ר' אשר על תלמידיו המובהקים של אביו הגאון הרב אפרים זצ"ל בישיבת כנסת בית אהרון. לאחר נישואיו לרעיתו יהודית (הבלין), המשיך את חוק לימודיו בכולל, וברבות השנים עבר לעסוק בענף הבנייה. ר' אשר הוא איש חסד במהותו, בעל לב רחב, שמאז ומתמיד נרתם לסייע לפרט ולכלל במסירות בל תתואר.
בשנת 2001 עמותת מש"י הפכה למסגרת עצמאית, כשליפשא, אחותו, אינה חוסכת כל מאמץ לרווחת הילדים. יחד עם פריחתו של מש"י ומספר הילדים שהלך וגדל משנה לשנה, נוספו מטפלים מהתחומים השונים ונדרש ציוד שיקומי המותאם לכל ילד וילד. המוטו של מש"י היה שתוכנית הטיפול בילד נבנית על פי צרכיו ואח"כ לדאוג למשאבים שיידרשו לשם כך. בהתאם לכך שום סכום לא היה דמיוני להשגות מטרות אלו. מש"י שקע יותר ויותר בחובות, כשליפשא לא יכלה יחד עם הניהול השוטף של מש"י להשיג מימון לכל שאיפותיה.
בשלב זה, בשנת 2002, נכנס ר' אשר לנהל את מש"י מהצד הפיננסי, כדי להמשיך ולהגשים את החלום לתת לילדים את המקסימום. בליבו הרחב ובכוחותיו הבלתי נדלים עושה ר' אשר את כל הנדרש להשגת תמיכה ממשלתית רחבה ככל הניתן. בתושייתו ובדביקותו במטרה מצליח ר' אשר להשיג הקצאות ייחודיות לפרוייקטים שמש"י מקדם.
התמיכה הממשלתית אינה נותנת מענה מספק לצרכי הילדים. אי לכך ר' אשר עסוק בגיוס כספים יומיומי, מידידים, מפילנטרופים, ומקרנות שונות בארץ ובעולם. ר' אשר אינו נח לרגע, והוא נושם את מש"י 24 שעות ביממה. ר' אשר בנה תשתית רחבה של ידידים ותומכים למש"י, המעריכים את העבודה הייחודית שנעשית במקום, ומקדישים מהונם וממרצם לקיומו של המוסד.
לאחר פטירתה של ליפשא בשנת 2009, לקח על עצמו ר' אשר את הניהול הכולל של מש"י, כשכל החלטה עוברת דרכו. למרות המשבר הכלכלי בשנים האחרונות שהשפיע באופן ישיר על התרומות המגיעות למש"י, הוא אינו מתפשר, וממשיך לעמוד ברף הגבוה והמקצועי שמש"י הציב לעצמו. יחד עם זאת, ממשיך מש"י להתקדם ולרכוש טכנולוגיה מסייעת וציוד שיקומי עדכני, כדי ששיקום הילדים יעשה במקצועיות מירבית.
מנהלת גנים ומעונות

אלישבע רוטנברג
בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד
מנהלת את המעונות והגנים משנת 2009
מרכזת תחתיה את הצוות החינוכי והפרא רפואי, ומעורבת בתוכנית השיקומית של כל ילד וילד.
מלווה את הילד ומשפחתו משלב הרישום דרך כל שנות שהותו במש"י ועד ליציאתו לקהילה.
יו"ר ועד הידידים של מש"י בארה"ב

דבי גונאס
יו"ר ועד הידידים של מש"י בארה"ב
יחד עם בעלה הווארד, דבי ג'ונס היא אחת הפילנתרופיות היהודיות המובילות בארה"ב. היא הייתה בין הראשונים שהושיטו יד לילדי מש"י מערש הולדתו של המרכז השיקומי. התוודעה לראשונה למש"י במהלך מסע ההתרמה הראשון של הדסה זורביין בארה"ב ומאז ועד היום טיפחה מסכת שותפות מתמשכת עם המרכז. "מש"י היא מקום קסום", היא אומרת, כשהיא עמלה ללא לאות לסייע ולהעניק דוגמא לאחרים בסיועה לילדי מש"י. דבי נולדה בניו יורק, סיימה את בית הספר התיכון למדעים של ברונקס ובעלת תואר מאוניברסיטת הרווארד. אם לתשעה ילדים, בוגרת בית ספר למשפטים, דבי ג'ונס לוקחת חלק פעיל בפעילות קהילתית וארצית. היא משמשת כיו"ר מרכז יצקן, מרכז הגמילה הראשון המשלב מגורים, והמיועד לבני נוער יהודים בעלי בעיות התמכרות לאלכוהול וסמים. בנוסף, היא חברה פעילה במועצת המנהלים של "ידידי מש"י בארה"ב", חברה במועצת המנהלים של הוועדה האמריקאית של ביה"ח שערי צדק, וכן של ארגון "אוהל". גב' ג'ונס חברה בקרן למורשת קסנר/ווקסנר, ובוגרת אוניברסיטת הרווארד. היא סיימה לימודי משפטים בבית הספר למשפטים בנג'מין קרדוזו בניו יורק, וכעת, מתנדבת כעורך דין פרו בונו.למרות לוח הזמנים התובעני ביותר שלה, היא תמיד מצאה זמן להקדיש שעות רבות לסיוע אישי לחולים ולנזקקים.